Slip stress med Psykomotorisk kropsterapi!

Har du gennem en periode oplevet et højt niveau af stress, og har du brug for at komme i kontakt med din indre ro og balance, så kan Psykomotorisk kropsterapi være en effektiv tilgang.

Jeg hedder Stine Kofod og er uddannet psykomotorisk terapeut med speciale i stress og traumebehandling, samt Mindjuice master coach.

Jeg synes kroppen er genial! Det liv vi har levet har sat et kropsligt aftryk i os – kroppen husker alt. Derfor er kroppen også et fantastisk udgangspunkt hvis vi ønsker at hele os selv og få det bedre. I min behandling arbejder jeg ud fra denne tilgang og jeg bruger forskellige kropslige teknikker til at regulere nervesystemet. Når Kroppen finder ro følger sindet med.

TILBUD – +50% på første behandling:

Psykomotorisk kropsterapi intro – Kort: 50 min. – kr. 400 (pris normalt kr. 900)

Psykomotorisk kropsterapi intro – Lang: 80 min. – kr. 600 (pris normalt kr. 1.250)

Jeg tilbyder den første behandling til stærkt nedsat pris, så du kan se om denne behandlingsform er noget for dig. Første gang du kommer hos mig, vil behandlingen tage udgangspunkt i hvor du er lige nu, samt dine ønsker og forventninger, så vi kan tilpasse en behandling præcist til dig. For varende effekt, skal du påregne et forløb på flere gange. Det er muligt at opnå rabat ved køb af klippekort.

Stine Kofod

Stine Kofod

Psykomotorisk kropsterapeut & coach

Hvad er stress?

Stress kan være mange ting og se ud på mange måder. Idag bliver ordet brugt i mange forskellige sammenhænge.

Men når stress bliver en tilstand du ikke kan slippe ud af og når du begynder at få symptomer som forhindrer dig i at være den person du ønsker at være, så kan der være brug for hjælp. Symptomer kan være søvnbesvær, uro i kroppen, tankemylder, koncentrationsbesvær, manglende overskud, spændinger og smerter i kroppen, hovedpine, træthed, uoverskuelighed, angst og bekymring.

Noget af det der karakteriserer stress for mig er, at hovedet tager over og adgangen til kroppen mindskes – der opstår en ubalance som kan komme til udtryk i ovenstående symptomer. Derfor kan der være brug for hjælp til at komme i kontakt med kroppen og lære teknikker og færdigheder som kan hjælpe dig til at have en større adgang til din krop og den del af dig, man kan kalde din essens eller din kerne eller måske bare det menneske du længes efter at være.

Psykomotorisk Kropsterapi og stress?

Stress kan forekomme i mange grader og der er altid en grund. Ved at finde ind til årsagen er det muligt at arbejde med det og opnå en større robusthed eller resiliens overfor det, der udfordrer. Det kræver næsten altid et forløb. Gennem samtale, færdighedstræning og manuel behandling på briksen, kan jeg støtte dig i at opbygge en større ro i dig selv og en større robusthed overfor de ting der stresser dig. Et behandlingsforløb vil nok som minimum være 5-10 behandlinger alt efter graden af stress.

Første behandling vil som oftest være en samtale som tager udgangspunkt i kroppen og en guidning til at mærke ro i krop og sind, for når kroppen finder ro, følger sindet med.

Psykomotrisk kropsterapi kan bl.a. afhjælpe:

 • Stress og uro i kroppen
 • Spændingstilstande i ryg og nakke
 • Hovedpine og migræne
 • Søvnbesvær
 • Tankemylder
 • Angst og depression
 • Spiseforstyrrelser
 • Udbrændthed eller manglende overskud
 • Chok og traumetilstande
 • Kroniske smerter

TILBUD – +50% på første behandling:

Psykomotorisk kropsterapi intro – Kort: 50 min. – kr. 400 (pris normalt kr. 900)

Psykomotorisk kropsterapi intro – Lang: 80 min. – kr. 600 (pris normalt kr. 1.250)

Jeg har gennem mine behandlinger hos Stine fået genetableret forbindelsen mellem mit hoved og min krop. Jeg har fået forløst små og store oplevelser, som jeg uden held har forsøgt at få på plads igennem samtaleterapi i mange år.
Stine er utrolig empatisk og ser meget hurtigt hvad der er mine egentlige udfordringer. Hun har givet mig konkrete værktøjer til at skabe ro når mit nervesystem rejser sig, og hun hjælper mig med at lære mere om mig selv hver gang jeg kommer hos hende.
- Jeannette Thorsen, forretningsudvikler

Da jeg startede hos Stine kom jeg med voldsomme stress symptomer og en kæmpe tvivl omkring hvad jeg videre skulle- nu står jeg et helt andet sted, fordi jeg har turde lytte til kroppen og lade den være min guid – jeg er landet et sted hvor jeg tør prioritere mine behov og længsler og lytte til det der er vigtigt og komme ud af hamsterhjulet. Stine kan noget helt særligt, hun er en slags kroppens advokat og har en meget skarp fornemmelse af hvad der rør sig – og kan spotte det mønster der er årsag til stress.

- Karina Tønder, sygeplejerske

Stine er simpelthen dygtig! Hun kan hjælpe mig ind til min kropslige kerne, hvor jeg mærker ro og mærker mig selv. Her ved jeg altid hvad der er rigtigt og forkert, her kender jeg de rigtige svar og tvivlen og frygten forsvinder. Mit forløb hos Stine har hjulpet mig til at mærke hvilken vej jeg skal gå i livet og hvilke valg der er de rigtige valg. Hun har lært mig at mærke min krop og lade mig guide af mit indre kompas. Det har gjort at jeg føler mere ro og harmoni i mit liv. Hun har et roligt væsen, som gør mig tryg, bare det at høre hendes stemme vækker ro og tryghed i mit indre. Jeg ville ønske at alle mennesker kunne komme hjem til sig selv, som jeg kommer efter en session med Stine, så ville verden være et mere harmonisk og fredfyldt sted at være med meget mindre stress og færre konflikter. Det er ikke et quickfix men en dyb heling indefra.

- Britta Petersen, coach

OBS:

Introtilbudet gælder kun nye klienter hos SAY I Kropsterapi

Booking af tider er først gældende, når du modtager en bekræftelse fra mit bookingsystem. Hold evt. øje med dit spamfilter eller kontakt mig ved manglende bookingbekræftelse.

Klinikken ligger centralt i København lige ved Søerne i klinikfællsesskabet LagoCPH: Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på stine@sayikropsterapi.dk eller 29 65 00 97.

Når du benytter tilbuddet, vil du automatisk modtage nyhedsbreve fra SAY I Kropsterapi. Du kan til hver en tid nemt afmelde dig igen, hvis du har lyst.

Tilbuddet er kun gældende for nye kunder og kan kun bruges én gang.

Normalpriser:

Længde – 50 eller 80 minutter

Pris: kr. 900 / 1.250

 • Pris 5-turs klippekort: kr. 4.050 – kort / 5.300 – lang – (10% rabat)
 • Pris 10-turs klippekort: kr. 7.650 – kort / 10.625 – lang – (15% rabat)

Lokation

SAY I Kropsterapi holder til i LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Vi behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time efter aftale.

Lidt om os

Klinikken huser flere behandlere, der alle tager udgangspunkt i det kropslige og terapeutiske med baggrunde i kropsterapi og psykoterapi. Vi er drevet af nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for vores klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.