Prøv TOTUM Kropsterapi – 50% på første behandling!

Oplever du spændinger, smerter og ubehag i kroppen i forbindelse med sygdom, stress, skader eller livets mange udfordringer så kan kropsterapi måske gøre en forskel for dig!

Mit navn er Jesper Thrane og jeg er uddannet og RAB-godkendt Totum Kropsterapeut og læser også til ID Psykoterapeut. Jeg ved hvad kropsterapi kan gøre for mennesker, uanset hvor de befinder sig i livet og det kunne jeg også godt tænke mig at vise dig.

TOTUM kropsterapi er en unik behandlingsform, der både kan være meget direkte og “effektiv”, men også blød og indfølende alt efter hvad du har brug for i den enkelte session.

Det er en behandlingsform, der skaber “rum” for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

Behandlingen er rigtig effektiv til at hjælpe med de gener, som det moderne menneske kan have i dag, når en travl hverdag skal hænge sammen, hvor både stress og smerter i kroppen kan være hyppige og forværres over tid.

En behandling er baseret på forskellige pulserende massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser, meridianlære, kroppens energiflow og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk. Behandlingsformen er relevant for de fleste uanset, om du bare ønsker at få løsnet kroppen op, har specifikke problemer du går og døjer med eller har diverse sportsskader.

Det du kan få ud af en TOTUM behandling er blandt andet at:

 • Løsne op for smerter og spændinger i led, fascia og muskler
 • Slippe stress, udbrændthed, angst, sorg og vrede, så glæden kan fylde mere i dit liv
 • Arbejde med organrelaterede problemstillinger du døjer med
 • Arbejde i dybden med fokusområder såsom ondt i skuldre, nakke, ryg, lænd, hofte og knæ
 • Arbejde med sammenhængen mellem dit fysiske og psykiske samt dit bevidste og ubevidste jeg
 • Få tømt din følelsesmæssige skraldespand så der plads til at tage nyt liv ind
 • Forløse traumatiske tidligere oplevelser, som tynger dig i dit liv
 • Arbejde med kontakt til dit indre barn og de følelsesmæssige traumer, der kan være relateret hertil
 • Åbne op for dit åndedræt og derved komme i kontakt med dit naturlige energiflow i kroppen
 • Slippe af med diverse spændingsrelaterede hovedpiner og migræner
 • Opleve hurtigere restitution af kroppen i forbindelse med mere krævende fysisk udfoldelse og skader
Jesper Thrane

Jesper Thrane

Tantrabehandler, Kropsterapeut & ID psykoterapeut.stud

Registreret Alternativ Behandler:
Jeg har igennem længere tid haft problemer med min krop i form af spændinger, hovedpine og ondt i nakke og skuldre. I løbet af den første behandling mærkede jeg allerede en lettelse og efter 3 behandlinger mærkede jeg intet til smerterne mere. Jesper er super dygtig og indfølende og jeg blev i processen klar over, hvordan der kan være sammenhænge mellem min krop og psyke. Jeg fik nye indsigter i mine familierelationer. Piv men tak!!
- Helle, 42 år, marketing manager

Jeg har derfor lavet et godt tilbud til dig, som er nysgerrig på om kropsterapi kan hjælpe dig videre i din situation. Det kan også være du allerede kender til kropsterapi og søger en ny behandler. Jeg har derfor forskellige tilbud der kan passe til netop dit behov :

 • Totum – Kort: 55 min. – kr. 300 (pris normalt kr. 600) til dig, der måske allerede har prøvet eller er frisk på at gå lidt dybere i kroppen i første behandling. I denne behandling, vil jeg kunne nå det meste af kroppen igennem og du vil få et godt indtryk af hvad kropsterapi kan gøre for dig og hvordan jeg som behandler kan hjælpe dig både på fysisk og mentalt plan. Det vil være et godt udgangspunkt for at mærke om flere behandlinger kunne være noget for dig. Uanset om du ønsker behandling som generel vedligeholdelse af kroppen eller om du ønsker at arbejde med mere specifikke problemstillinger.
 • Totum – Lang: 85 min. – kr. 450 (pris normalt kr. 850) til dig, der føler sig klar til en fuld behandling tilpasset dine behov. Et godt tilbud til dig som gerne vil helt ned i kroppen og arbejde på et lidt dybere plan. Det kan både være fysiske og mentalt. Med den længere behandlingstid, vil der være bedre tid til mere dybdegående teknikker, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med dybere aspekter af dig selv og opleve forløsning af gamle uforløste følelser.
 • Afklarende samtale per telefon GRATIS til dig, der har nogle indledende spørgsmål, som du gerne vil have afklaret, før du føler dig parat til at prøve kropsterapi.

Alle behandlinger er tilpasset din evne til at arbejde med dig selv, der hvor du befinder dig lige nu. En behandling kan således skifte i både hårdhed/blødhed, meget samtale/lidt samtale og hastighed alt efter dit behov.

OBS: Tilbudet gælder kun nye klienter hos SAY I Kropsterapi

Klinikken ligger centralt i København lige ved Søerne i klinikfællsesskabet LagoCPH: Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Tilmeld dig TOTUM kropsterapi her:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på jesper@sayikropsterapi.dk eller 60607477.

Når du benytter tilbuddet, vil du automatisk modtage nyhedsbreve fra SAY I Kropsterapi. Du kan til hver en tid nemt afmelde dig igen, hvis du har lyst.

Tilbuddet er kun gældende for nye kunder og kan kun bruges én gang uanset valg af behandlingslængde. Du må selvfølgelig gerne dele tilbudet videre til famile, venner og bekendte. Så vil jeg være taknemmelig!

Normalpriser:

Længde – 55 eller 85 minutter

Pris: kr. 600 / 850

Pris 5-turs klippekort: kr. 2.750 / 3.700

Pris 10-turs klippekort: kr. 5.000 / 7.000

Wow!! Min krop er som ny efter et besøg hos Jesper. Jeg har prøvet forskellige former for massager og behandlinger igennem tiden, for at komme mine spændinger til livs, men intet har været så effektivt som denne form for kropsterapi. Mit arbejde er ofte fysisk krævende og giver mig løbende skavanker og det føles som om at jeg har fundet den helt rigtige behandling hos Jesper til at få løsnet op løbende. Tusind tak for det!
- Thomas, 35 år, anlægsgartner

Lokation

SAY I Kropsterapi holder til i LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Vi behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time efter aftale.

Lidt om os

Klinikken huser flere behandlere, der alle tager udgangspunkt i det kropslige og terapeutiske med baggrunde i kropsterapi og psykoterapi. Vi er drevet af nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for vores klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.