Øg trivsel og mindsk sygefraværet med firmamassage!

En sund og rask virksomhed hænger unægteligt sammen med glade og tilfredse medarbejdere. Der er derfor mange grunde til at passe på jeres medarbejdere, så de kan yde deres bedste i en hverdag fyldt med opgaver. Stress, spændinger, myoser, ”ondt i kroppen”, træthed i musklerne og spændingshovedpine er nogle af de symptomer mange døjer med, grundet uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og ensartede bevægelser i hverdagen.

Mit navn er Jesper Thrane og jeg er uddannet og RAB-godkendt Totum Kropsterapeut og læser også til ID Psykoterapeut. Jeg ved hvad kropsterapi kan gøre for mennesker, uanset hvor de befinder sig i livet og det kunne jeg også godt tænke mig at tilbyde virksomheders medarbejdere.

Jeg har selv tilbragt mange år på kontor som online marketing konsulent og selvstændig og har i den forbindelse haft stor glæde af diverse massageordninger. Der er masser af mennesker, der døjer med spændinger og ubehag, som er relateret til det daglige arbejde, der jo ofte er præget af rutiner. Desværre ofte nogle rutiner, der ikke er så hensigtsmæssige for at skabe cirkulation i kroppen. Vi kender det jo alle sammen. Det med at sidde for længe foran computeren uden at få rørt eller strukket sig. Eller bare alle de gentagelser af samme bevægelser, der sker i løbet af en dag, kan være grobund for spændinger og “ondt i kroppen”. På sigt vil det uden tivl skabe mindre produktivitet og mere sygefravær. Så hvorfor ikke komme det i forkøbet med en firmamassageordning tilpasset netop din virksomhed?

Jeg har dagligt klienter med forskellige former for stress, der kommer for at få løsnet op for både kroppen og arbejdet med deres stresstemaer. Usund stress er dybest set en respons på en manglede kontakt og overensstemmelse over tid mellem virkeligheden og det et menneske har behov for. I kropsterapien kan det kropslige symptomer mindskes, så dagligdagen nemmere kan håndteres, men der kan også arbejdes dybere med de underliggende temaer.

Om Totum Kropsterapi

Totum kropsterapi er en unik behandlingsform, der både kan være meget direkte og “effektiv”, men også blød og indfølende alt efter hvad du har brug for i den enkelte session. Du kender den måske i andre lignende versioner som Body-SDS eller Manuvision, der alle har forskelligt indhold, men selve behandlingsdelen på briksen er meget sammenlignelig.

Det er en behandlingsform, der skaber “rum” for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

Behandlingen er rigtig effektiv til at hjælpe med de gener, som det moderne menneske kan have i dag, når en travl hverdag skal hænge sammen, hvor både stress og smerter i kroppen kan være hyppige og forværres over tid.

En behandling er baseret på forskellige pulserende massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser, meridianlære, kroppens energiflow og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk. Behandlingsformen er relevant for de fleste uanset, om du bare ønsker at få løsnet kroppen op, har specifikke problemer du går og døjer med eller har diverse sportsskader.

En Totum behandling vil ofte være mere effektiv end normale massageordninger, da der både via pulserende teknikker kan skrues op og ned på styrke efter behov, men også fordi der arbejdes med de enkelte problematikker i et kropsligt  helhedsperspektiv.

Det medarbejderne kan få ud af en TOTUM behandling er blandt andet at:

 • Få løsnet op for den såkaldte kontornakke, ryg og skuldre, skabt af langvarige og ufleksible siddestillinger
 • Løsne op for smerter og spændinger i led, fascia og muskler
 • Slippe af med diverse spændingsrelaterede hovedpiner og migræner
 • Åbne op for åndedrættet og skabe kontakt til et mere naturligt energiflow i kroppen og derved øget energi
 • Slippe stress, udbrændthed, angst, sorg og vrede, så glæde og overskud kan få mere plads
 • Støtte kroppens restitutions- og udrensningsevne via udrensning af lymfesystemet
 • Arbejde i dybden med fokusområder såsom ondt i skuldre, nakke, ryg, lænd, hofte og knæ
 • Få tømt den følelsesmæssige skraldespand så der plads til at tage nyt liv ind
 • Opleve hurtigere restitution af kroppen i forbindelse med mere krævende fysisk udfoldelse og skader
 • Arbejde med sammenhængen mellem det fysiske og psykiske samt det bevidste og ubevidste jeg
 • Arbejde med organrelaterede problemstillinger
Jesper Thrane

Jesper Thrane

Kropsterapeut & ID psykoterapeut.stud

Registreret Alternativ Behandler:

Priser

En behandling af 55 minutters varighed koster normalt 800, men til firmamassageordninger kan jeg tilbyde rabat alt efter hvor meget virksomheden køber. Tiden kan evt. deles op i 2 halve timer efter ønske. En firmaløsning kan skrues sammen på mange måder alt efter behov og jeg er meget fleksibel i den forbindelse.

Jeg kan både komme ud i virksomheden med transportabel briks, men det er også muligt at medarbejderne kan komme ind i klinikken, hvis det er ønsket.

Klinikken ligger centralt i København lige ved Søerne i klinikfællsesskabet LagoCPH: Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Da jeg er registreret alternativ behandler, kan det også være, at mine behandlinger er dækket af jeres sundhedsordning.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på jesper@sayikropsterapi.dk eller 60607477.

Med venlig hilsen

Jesper Thrane

Jeg har igennem længere tid haft problemer med min krop i form af spændinger, hovedpine og ondt i nakke og skuldre. I løbet af den første behandling mærkede jeg allerede en lettelse og efter 3 behandlinger mærkede jeg intet til smerterne mere. Jesper er super dygtig og indfølende og jeg blev i processen klar over, hvordan der kan være sammenhænge mellem min krop og psyke. Jeg fik nye indsigter i mine familierelationer. Piv men tak!!
- Helle, 42 år, marketing manager

Lokation

SAY I Kropsterapi holder til i LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Vi behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time efter aftale.

Lidt om os

Klinikken huser flere behandlere, der alle tager udgangspunkt i det kropslige og terapeutiske med baggrunde i kropsterapi og psykoterapi. Vi er drevet af nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for vores klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.