Prøv Psykomotorisk kropsterapi med +50% rabat!

Er du nysgerrig på hvordan din oplevelse af stress og spændinger i kroppen hænger sammen med din måde at være i livet på, og ønsker du nye færdigheder til at tackle dine udfordringer?

Jeg hedder Stine Kofod og er uddannet psykomotorisk terapeut med speciale i stress og traumebehandling, samt Mindjuice master coach. Derudover har jeg taget uddannelsen som parterapeut hos Jytte Vikkelsøe.

Jeg synes kroppen er genial! Det liv vi har levet har sat et kropsligt aftryk i os – kroppen husker alt. Derfor er kroppen også et fantastisk udgangspunkt hvis vi ønsker at hele os selv og få det bedre. I min behandling arbejder jeg ud fra denne tilgang og jeg bruger forskellige kropslige teknikker til at regulere nervesystemet. Når Kroppen finder ro følger sindet med.

TILBUD 1: Psykomotorisk kropsterapi intro – Kort: 50 min. – kr. 400 (normalt kr. 900)

Jeg tilbyder den første behandling til stærkt nedsat pris, så du kan se om denne behandlingsform er noget for dig. Første gang du kommer hos mig, vil behandlingen tage udgangspunkt i hvor du er lige nu, samt dine ønsker og forventninger, så vi kan tilpasse en behandling præcist til dig. For varende effekt, skal du påregne et forløb på flere gange. Det er muligt at opnå rabat ved køb af klippekort.

TILBUD 2: Psykomotorisk kropsterapi intro – Lang: 80 min. – kr. 600 (normalt kr. 1.250)

Ønsker du at have lidt mere tid, kan du også booke denne behandling, hvor vi har ekstra god tid til at arbejde i dybden.

Stine Kofod

Stine Kofod

Psykomotorisk kropsterapeut, parterapeut & coach

Hvad er Psykomotorisk Kropsterapi?

Min behandlingsform er en kombination af samtale og manuel behandling på briks. Min tilgang er, at krop og psyke hænger sammen og gensidigt påvirker hinanden. Både i samtalen og den manuelle behandling har jeg et kropsligt fokus med henblik på, at styrke din kropsbevidsthed og evne til at sanse og forstå din krops signaler. Behandlingen er et samarbejde mellem mig som behandler og dig som klient, hvor vi i fællesskab er nysgerrige på kroppens signaler. Formålet er at du som klient kan opnå en større robusthed og dermed større livskvalitet både kropsligt, psykisk og socialt. Fra et kropsligt perspektiv vil du derved opleve mere ro, afslappethed og balance.

Psykomotrisk kropsterapi kan bl.a. afhjælpe:

 • Stress og uro i kroppen
 • Spændingstilstande i ryg og nakke
 • Hovedpine og migræne
 • Søvnbesvær
 • Tankemylder
 • Angst og depression
 • Spiseforstyrrelser
 • Udbrændthed eller manglende overskud
 • Chok og traumetilstande
 • Kroniske smerter
Jeg har gennem mine behandlinger hos Stine fået genetableret forbindelsen mellem mit hoved og min krop. Jeg har fået forløst små og store oplevelser, som jeg uden held har forsøgt at få på plads igennem samtaleterapi i mange år. 
Stine er utrolig empatisk og ser meget hurtigt hvad der er mine egentlige udfordringer. Hun har givet mig konkrete værktøjer til at skabe ro når mit nervesystem rejser sig, og hun hjælper mig med at lære mere om mig selv hver gang jeg kommer hos hende.
- Jeannette Thorsen, Forretningsudvikler

Da jeg startede hos Stine kom jeg med voldsomme stress symptomer og en kæmpe tvivl omkring hvad jeg videre skulle- nu står jeg et helt andet sted, fordi jeg har turde lytte til kroppen og lade den være min guid – jeg er landet et sted hvor jeg tør prioritere mine behov og længsler og lytte til det der er vigtigt og komme ud af hamsterhjulet. Stine kan noget helt særligt, hun er en slags kroppens advokat og har en meget skarp fornemmelse af hvad der rør sig – og kan spotte det mønster der er årsag til stress.

- Karina Tønder, Sygeplejerske

Stine kan noget helt særligt, hun kan hjælpe mig ind til min kropslige kerne, hvor jeg mærker ro og mærker mig selv. Her ved jeg altid hvad der er rigtigt og forkert, her kender jeg de rigtige svar og tvivlen og frygten forsvinder. Mit forløb hos Stine har hjulpet mig til at mærke hvilken vej jeg skal gå i livet og hvilke valg der er de rigtige valg. Hun har lært mig at mærke min krop og lade mig guide af mit indre kompas. Det har gjort at jeg føler mere ro og harmoni i mit liv. Hun har et roligt væsen, som gør mig tryg, bare det at høre hendes stemme vækker ro og tryghed i mit indre. Jeg ville ønske at alle mennesker kunne komme hjem til sig selv, som jeg kommer efter en session med Stine, så ville verden være et mere harmonisk og fredfyldt sted at være med meget mindre stress og færre konflikter. Det er ikke et quickfix men en dyb heling indefra.

- Britta Petersen, coach

OBS:

Introtilbudet gælder kun nye klienter hos SAY I Kropsterapi

Booking af tider er først gældende, når du modtager en bekræftelse fra mit bookingsystem. Hold evt. øje med dit spamfilter eller kontakt mig ved manglende bookingbekræftelse.

Klinikken ligger centralt i København lige ved Søerne i klinikfællsesskabet LagoCPH: Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på stine@sayikropsterapi.dk eller 29 65 00 97.

Når du benytter tilbuddet, vil du automatisk modtage nyhedsbreve fra SAY I Kropsterapi. Du kan til hver en tid nemt afmelde dig igen, hvis du har lyst.

Tilbuddet er kun gældende for nye kunder og kan kun bruges én gang.

Normalpriser:

Længde – 50 eller 80 minutter

Pris: kr. 900 / 1.250

Forløb: Du kan opnå rabat ved køb af kropsterapiforløb mod forudbetaling:

 • Pris forløb á 5 sessioner: kr. 4.050 – kort / 5.625 – lang – (10% rabat)
 • Pris forløb á 10 sessioner: kr. 7.650 – kort / 10.625 – lang – (15% rabat)

Forløbet skal være gennemført indenfor 12 måneder og der gives ikke penge retur for ubrugte sessioner.

Lokation

SAY I Kropsterapi holder til i LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Vi behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time efter aftale.

Lidt om os

Klinikken huser flere behandlere, der alle tager udgangspunkt i det kropslige og terapeutiske med baggrunde i kropsterapi og psykoterapi. Vi er drevet af nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for vores klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.