Prøv Psykomotorisk kropsterapi med +50% rabat! Er du nysgerrig på hvordan din oplevelse af stress og spændinger i kroppen hænger sammen med din måde at være i livet på, og ønsker du nye færdigheder til at tackle dine udfordringer? Jeg hedder Stine Kofod og er uddannet...

read more

Frygten – skal den styre dit liv?

Frygten. Vi kender den alle. Den er vores tro følgesvend hver eneste dag. Ubehaget i kroppen. Maven der spænder op. Frygten for konfrontationen og at sætte grænser. Frygten for at slå til. Frygten for at vise sine talenter og gaver frem til verden. Frygten for 1.000...

read more

Med denne blog forsøger jeg skabe inspiration og refleksion om et bredt udvalg af emner relateret til mine behandlinger, samt krop og psyke.

Kategorier

Lokation

SAY I Kropsterapi holder til i LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Vi behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time efter aftale.

Lidt om os

Klinikken huser flere behandlere, der alle tager udgangspunkt i det kropslige og terapeutiske med baggrunde i kropsterapi og psykoterapi. Vi er drevet af nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for vores klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.