Registreret Alternativ Behandler – RAB

Jeg er RAB-godkendt, hvilket betyder, at du kan modtage behandlinger hos mig og få beløbet dækket af din sundhedsforsikring eller andet, der måtte dække RAB-godkendte behandlinger.

Godkendelsen udstedes kun til behandlere, der har bestået godkendte uddannelser med krav til pensum og lægelig eksaminering og er derfor et udtryk for sikkerhed og kvalitet. Til grund for min RAB-godkendelse ligger uddannelsen som Totum kropsterapeut med 384 lektioner, samt bestået lægeeksamineret kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære svarende til 330 lektioner.

 

Lokation

SAY I Kropsterapi holder til i LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Vi behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time efter aftale.

Lidt om os

Klinikken huser flere behandlere, der alle tager udgangspunkt i det kropslige og terapeutiske med baggrunde i kropsterapi og psykoterapi. Vi er drevet af nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for vores klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.