Testimonials

Jeg har været i et længere forløb med Totum kropsterapi hos Jesper.
Jeg er hver gang gået derfra, lettere i krop og sind.
Jesper er fantastisk til at støtte og guide undervejs i en behandling, uanset hvad der dukker op. Han har samtidig en høj grad af intuition og stor viden om kroppen, der tilsammen gør, at han er yderst kompetent som behandler.
Varmeste anbefalinger herfra!

- Pernille Sonne

Jeg har været til behandling hos Jesper 3 gange. Jesper er yderst professionel, man bliver set, hørt og passet på gennem hele sessionen.
Hver gang jeg går derfra – har jeg en ro og lettelse i hele mit system.

- Marlene Uhrenfeldt Dam

Jeg havde en fantastisk behandling hos Jesper. Jeg havde bækkensmerter 24/7 og havde prøvet stort set ALLE behandlingstyper. Efter én behandling hos Jesper var jeg for første gang i 4 år smertefri. Jesper er ikke alene en teknisk dygtig kropsterapeut, hans energi er også medvirkende til meget kraftig healing. TAK!

- Lise West

Super sted, Jesper brænder virkelig for hans virke og er god til at identificere, vejlede omkring og behandle problemområder. Kan varmt anbefales til alle som mangler energi både fysisk og psykisk!

- Joan Ruud Jensen

Traume-behandling af Mias oplevelse til Pearl Jam koncerten på Roskilde i 2000, hvor flere mennesker omkom:

Det har været lidt overvældende at få hovedet og kroppen rundt om det hele. Jeg var meget tung i hovedet en dag eller to efter behandlingen, men har ikke oplevet andre fysiske udsving. Jeg har haft det fint kropsligt. Følelsesmæssigt er det noget andet. Jeg oplevede allerede samme aften en åbning. Det føltes egentlig som en klippesten var blevet fjernet og jeg kunne pludselig huske og mærke mig selv igen fra dengang i 2000. Hvad jeg følte og tænkte, så det er lidt som om at jeg har fået en del af mig selv tilbage, som jeg har været væk fra i 19 år. Det usynlige tryk, som har siddet i mig (det må være chokket) er væk, og nu kan jeg mærke sorgen i stedet. Det pibler lidt ud engang imellem, men det er ikke overvældende. Det skal også lige siges at Pearl Jam, som var mit absolutte yndlingsband, da jeg var teenager, har jeg ikke lyttet til siden dengang. De første mange år efter ulykken fik jeg det skidt, når jeg prøvede. Det blev til at noget slukkede i mig, som en lyskontakt nogen slukkede for, når jeg tilfældigt hørte deres musik henover de sidste ti år. Jeg håbede i onsdags på, at jeg kunne få fjernet det tryk eller chok, som har siddet i mig, og så komme videre. Hvad jeg ikke regnede med var at få en del tilbage af mig selv (som jeg ikke rigtig vidste var væk) og jeg regnede bestemt ikke med at jeg nogensinde igen skulle få lysten tilbage til at lytte til Pearl Jam. Det er det mest overraskende, for jeg har ikke lyttet til andet siden onsdag. Det er meget helende, og det føles ikke som nogen lyskontakt bliver slukket for. Tværtimod kan jeg høre og mærke musikken igen, som jeg kunne før ulykken. Det er meget overvældende. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg mere skal sige, andet end det føles som om jeg har fundet og fået fred i sjælen ovenpå roskilde 2000. Endelig. Så der er ikke andet tilbage at sige end TAK. Tusind tak for hjælpen og indsatsen!! Det er virkelig kommet bag på mig hvordan jeg havde det inden onsdag, og hvordan jeg har haft det siden. Jeg er lidt målløs.

- Mia

Working with dearmouring has brought dynamic indsigt and healing on a level that repeated counselling and psychotherapy has been unable to touch. Clearly seeing and expressing this deeply burried emotional history has brought such physical and emotional balance and a measureably improved vitality. I am so grateful.

- Hellen Tellerup

Lokation

Jeg holder til i behandlerfællesskabet LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Jeg behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time.

Lidt om mig

Jeg hedder Jesper Thrane og er uddannet Totum kropsterapeut inkl. Masterclass og Cand.merc. i Økonomisk Markedsføring. Derudover studerer til ID Psykoterapeut på 4. år. I min klinik er jeg drevet af min nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for mine klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.

Kontaktinformation:
Jesper Thrane
+45 60 60 74 77
jesper@sayikropsterapi.dk
CVR: 33 27 30 45