Prøv Totum Kropsterapi med 60% rabat!

Oplever du spændinger, smerter og ubehag i kroppen i forbindelse med sygdom, stress, skader eller livets mange udfordringer så kan kropsterapi gøre en forskel for dig!

Mit navn er Jesper Thrane og jeg er uddannet og RAB-godkendt Totum Kropsterapeut med 1.500+ behandlinger bag mig. Jeg er også ID Psykoterapeut.stud og modtager prøveklienter i supervisionsforløb.

Kropsterapi kan gøre for forskel for alle mennesker, uanset hvor de befinder sig i livet. Jeg har lavet et godt tilbud til dig, som er nysgerrig på behandlingsformen. Det kan også være du allerede kender til kropsterapi og søger en ny behandler. Jeg har derfor forskellige tilbud der kan passe til netop dit behov:

  • Totum intro – Kort: 50 min. – kr. 300 (pris normalt kr. 800)

I denne behandling, vil jeg kunne nå det meste af kroppen igennem og du vil få et godt indtryk af hvad kropsterapi kan gøre for dig og hvordan jeg som behandler kan hjælpe dig både på fysisk og mentalt plan. Det vil være et godt udgangspunkt for at mærke om flere behandlinger kunne være noget for dig. Uanset om du ønsker behandling som generel vedligeholdelse af kroppen eller om du ønsker at arbejde med mere specifikke problemstillinger i et forløb.

  • Totum intro – Lang: 80 min. – kr. 500 (pris normalt kr. 1.100)

Til dig, der føler sig klar til en fuld behandling tilpasset dine behov. Et godt tilbud til dig som gerne vil helt ned i kroppen og arbejde på et lidt dybere plan. Det kan både være fysiske og mentalt. Med den længere behandlingstid, vil der være bedre tid til mere dybdegående teknikker, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med dybere aspekter af dig selv og opleve forløsning af gammelt stof, hvis du har brug for det.

Alle behandlinger er tilpasset din evne til at arbejde med dig selv, der hvor du befinder dig lige nu. En behandling kan således skifte i både hårdhed/blødhed, meget samtale/lidt samtale og hastighed alt efter dit behov.

Hvad er TOTUM Kropsterapi?

TOTUM kropsterapi er en unik behandlingsform, der både er meget direkte og “effektiv”, men også blød og indfølende alt efter hvad du har brug for i den enkelte session.

Det er en behandlingsform, der skaber “rum” for det enkelte menneske på både fysisk og psykisk plan.

Behandlingen er rigtig effektiv til at hjælpe med de gener, som det moderne menneske kan have i dag, når en travl hverdag skal hænge sammen, hvor både stress og smerter i kroppen kan være hyppige og forværres over tid.

En behandling er baseret på forskellige pulserende massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser, meridianlære, kroppens energiflow og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk. Behandlingsformen er relevant for de fleste uanset, om du bare ønsker at få løsnet kroppen op, har specifikke tilbagevendende problemer eller har diverse sportsskader.

Det du kan få ud af en kropsterapi behandling er blandt andet at:

  • Løsne op for smerter og spændinger i led, bindevæv og muskler
  • Slippe stress, udbrændthed, angst, sorg og vrede
  • Slippe af med hovedpine og migræne
  • Opdage sammenhænge mellem din krop og psyke
  • Åbne dit åndedræt og energiflow
  • Forløse chok og traumer
  • Gennem kroppen skabe kontakt til og arbejde med psykologiske problemstillinger
  • Hurtigere restitution ved overbelastning og skader

Traumeforløb:

Jesper hjalp mig med bearbejdselse af traumer. Jeg følte mig tryg fra første gang. Jesper skaber et rum, hvor man kan være sårbar, og hvor alle reaktioner er tilladt. Hidtil havde jeg kun arbejdet med samtaleterapi. Kropsterapi skabte sammenhæng mellem hjerne og krop. Det gav mig en holistisk forståelse af mig som menneske og en forståelse af de reaktionsmønstre, min opvækst har lært mig. Jeg er meget taknemmelig for al Jespers hjælp. Han er en fantastisk terapeut, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der er klar til at få det bedre.

- Martha Olufsen

Forløb:

Jeg har været i et længere forløb med Totum kropsterapi hos Jesper.
Jeg er hver gang gået derfra, lettere i krop og sind.
Jesper er fantastisk til at støtte og guide undervejs i en behandling, uanset hvad der dukker op. Han har samtidig en høj grad af intuition og stor viden om kroppen, der tilsammen gør, at han er yderst kompetent som behandler.
Varmeste anbefalinger herfra!

- Pernille Sonne

Bækkensmerter:

Jeg havde en fantastisk behandling hos Jesper. Jeg havde bækkensmerter 24/7 og havde prøvet stort set ALLE behandlingstyper. Efter én behandling hos Jesper var jeg for første gang i 4 år smertefri. Jesper er ikke alene en teknisk dygtig kropsterapeut, hans energi er også medvirkende til meget kraftig healing. TAK!

- Lise West

OBS:

Introtilbudet gælder kun nye klienter hos SAY I Kropsterapi

Booking af tider er først gældende, når du modtager en bekræftelse fra mit bookingsystem. Hold evt. øje med dit spamfilter eller kontakt mig ved manglende bookingbekræftelse.

Klinikken ligger centralt i København lige ved Søerne i klinikfællsesskabet LagoCPH: Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på jesper@sayikropsterapi.dk eller 60607477.

Når du benytter tilbuddet, vil du automatisk modtage nyhedsbreve fra SAY I Kropsterapi. Du kan til hver en tid nemt afmelde dig igen, hvis du har lyst.

Tilbuddet er kun gældende for nye kunder og kan kun bruges én gang uanset valg af behandlingslængde. Du må selvfølgelig gerne dele tilbudet videre til famile, venner og bekendte. Så vil jeg være taknemmelig!

Normalpriser:

Længde – 55 eller 85 minutter

Pris: kr. 800 / 1.100

Pris 5-turs klippekort: kr. 3.600 / 4.960 (10% rabat)

Pris 10-turs klippekort: kr. 6.800 / 9.350 (15% rabat)

Traume-behandling af Mias oplevelse til Pearl Jam koncerten på Roskilde i 2000, hvor flere mennesker omkom:

Det har været lidt overvældende at få hovedet og kroppen rundt om det hele. Jeg var meget tung i hovedet en dag eller to efter behandlingen, men har ikke oplevet andre fysiske udsving. Jeg har haft det fint kropsligt. Følelsesmæssigt er det noget andet. Jeg oplevede allerede samme aften en åbning. Det føltes egentlig som en klippesten var blevet fjernet og jeg kunne pludselig huske og mærke mig selv igen fra dengang i 2000. Hvad jeg følte og tænkte, så det er lidt som om at jeg har fået en del af mig selv tilbage, som jeg har været væk fra i 19 år. Det usynlige tryk, som har siddet i mig (det må være chokket) er væk, og nu kan jeg mærke sorgen i stedet. Det pibler lidt ud engang imellem, men det er ikke overvældende. Det skal også lige siges at Pearl Jam, som var mit absolutte yndlingsband, da jeg var teenager, har jeg ikke lyttet til siden dengang. De første mange år efter ulykken fik jeg det skidt, når jeg prøvede. Det blev til at noget slukkede i mig, som en lyskontakt nogen slukkede for, når jeg tilfældigt hørte deres musik henover de sidste ti år. Jeg håbede i onsdags på, at jeg kunne få fjernet det tryk eller chok, som har siddet i mig, og så komme videre. Hvad jeg ikke regnede med var at få en del tilbage af mig selv (som jeg ikke rigtig vidste var væk) og jeg regnede bestemt ikke med at jeg nogensinde igen skulle få lysten tilbage til at lytte til Pearl Jam. Det er det mest overraskende, for jeg har ikke lyttet til andet siden onsdag. Det er meget helende, og det føles ikke som nogen lyskontakt bliver slukket for. Tværtimod kan jeg høre og mærke musikken igen, som jeg kunne før ulykken. Det er meget overvældende. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg mere skal sige, andet end det føles som om jeg har fundet og fået fred i sjælen ovenpå roskilde 2000. Endelig. Så der er ikke andet tilbage at sige end TAK. Tusind tak for hjælpen og indsatsen!! Det er virkelig kommet bag på mig hvordan jeg havde det inden onsdag, og hvordan jeg har haft det siden. Jeg er lidt målløs.

- Mia

Lokation

SAY I Kropsterapi holder til i LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Vi behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time efter aftale.

Lidt om os

Klinikken huser flere behandlere, der alle tager udgangspunkt i det kropslige og terapeutiske med baggrunde i kropsterapi og psykoterapi. Vi er drevet af nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for vores klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.