Kropsterapi behandlinger

Kropsterapi kommer i mange former og jeg tilbyder forskellige behandlinger tilpasset dit behov. Min kropsterapi behandler både fysiske og psykiske aspekter og kan have varierende grad af samtale.

TOTUM Kropsterapi

Til dig der lige nu har brug for at få løst op for kropslige spændinger eller har oplevet en overbelastning af muskler og led.

Se mere

TANTRA

Til dig der lige nu har mod på at gå ind i kroppens egen impulser og som har lyst til at arbejde med en intention for dig selv.

Se mere

VAGINALTERAPI

Til kvinden der har mod på at gå på opdagelse i din yonis visdom med alle de aspekter det indebærer uanset tidligere oplevelser.

Se mere

TANTRA FOR PAR

Til jer der gerne vil opleve en tantrabehandling sammen eller er interesseret i at få tips og tricks til mere nydelse og dybde i jeres intime liv.

Se mere

KRAMMETERAPI

Til dig der lige nu har brug for kropslig nærhed men ikke ønsker tantrabehandlinger eller som har brug for at udvide din intimitetsgrænse.

Se mere

SAMTALE

Til dig der har brug for inspiration og samtale om livet, nære relationer, seksualitet, parforhold eller spiritualitet

Se mere

Lokation

SAY I Kropsterapi holder til i LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Vi behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time efter aftale.

Lidt om os

Klinikken huser flere behandlere, der alle tager udgangspunkt i det kropslige og terapeutiske med baggrunde i kropsterapi og psykoterapi. Vi er drevet af nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for vores klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.