Prøv TOTUM kropsterapi med 40% rabat!

Jeg har lavet et godt tilbud til dig, som er nysgerrig på om kropsterapi kan hjælpe dig videre i din situation. Det kan også være du allerede kender til kropsterapi og søger en ny behandler. Jeg har derfor forskellige tilbud der kan passe til netop dit behov:

Totum intro – Kort: 55 min. – kr. 480 (pris normalt kr. 800):

I denne behandling, vil jeg kunne nå det meste af kroppen igennem og du vil få et godt indtryk af hvad kropsterapi kan gøre for dig og hvordan jeg som behandler kan hjælpe dig både på fysisk og mentalt plan. Det vil være et godt udgangspunkt for at mærke om flere behandlinger kunne være noget for dig. Uanset om du ønsker behandling som generel vedligeholdelse af kroppen eller om du ønsker at arbejde med mere specifikke problemstillinger i et forløb.

Totum intro – Lang: 85 min. – kr. 650 (pris normalt kr. 1.100):

Til dig, der føler sig klar til en fuld behandling tilpasset dine behov. Et godt tilbud til dig som gerne vil helt ned i kroppen og arbejde på et lidt dybere plan. Det kan både være fysiske og mentalt. Med den længere behandlingstid, vil der være bedre tid til mere dybdegående teknikker, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med dybere aspekter af dig selv og opleve forløsning af gammelt stof, hvis du har brug for det.

Hvad er TOTUM Kropsterapi?

TOTUM kropsterapi er en unik behandlingsform, der både kan være meget direkte og “effektiv”, men også blød og indfølende alt efter hvad du har brug for i den enkelte session.

Det er en behandlingsform, der skaber “rum” for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

Behandlingen er rigtig effektiv til at hjælpe med de gener, som det moderne menneske kan have i dag, når en travl hverdag skal hænge sammen, hvor både stress og smerter i kroppen kan være hyppige og forværres over tid.

En behandling er baseret på forskellige pulserende massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser, meridianlære, kroppens energiflow og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk. Behandlingsformen er relevant for de fleste uanset, om du bare ønsker at få løsnet kroppen op, har specifikke problemer eller har diverse sportsskader.

TOTUM Kropsterapi hjælper bl.a. med at:

  • Løsne op for smerter og spændinger
  • Slippe af med hovedpine og migræne
  • Opdage sammenhænge mellem din krop og psyke
  • Slippe stress, udbrændthed, angst, sorg og vrede
  • Åbne dit åndedræt og energiflow
  • Forløse chok og traumer
  • Gennem kroppen skabe kontakt til og arbejde med psykologiske problemstillinger
  • Hurtigere restitution ved overbelastning og skader

Introtilbudet gælder kun nye klienter hos SAY I Kropsterapi

Klinikken ligger centralt i København lige ved Søerne i klinikfællsesskabet LagoCPH: Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på jesper@sayikropsterapi.dk eller 60607477.

Når du benytter tilbuddet, vil du automatisk modtage nyhedsbreve fra SAY I Kropsterapi. Du kan til hver en tid nemt afmelde dig igen, hvis du har lyst.

Tilbuddet er kun gældende for nye kunder og kan kun bruges én gang uanset valg af behandlingslængde. Du må selvfølgelig gerne dele tilbudet videre til famile, venner og bekendte. Så vil jeg være taknemmelig!

Normalpriser:

Længde – 55 eller 85 minutter

Pris: kr. 800 / 1.100

Pris 5-turs klippekort: kr. 3.600 / 4.960 (10% rabat)

Pris 10-turs klippekort: kr. 6.800 / 9.350 (15% rabat)

Lokation

SAY I Kropsterapi holder til i LagoCPH lige ved søerne i København. Du kan mod betaling parkere i området og Nørreport ligger 8 minutters gang fra klinikken.

Adresse: 
SAY I Kropsterapi
Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Åbningstider:
Jeg behandler både dag og aften på hverdage.

Weekender +200 kr. per time efter aftale.

Lidt om mig

Jeg hedder Jesper Thrane og er uddannet Totum kropsterapeut inkl. Masterclass og Cand.merc. i Økonomisk Markedsføring. Derudover studerer til ID Psykoterapeut på 4. år. I min klinik er jeg drevet af min nysgerrighed og ønske om at gøre en forskel for mine klienter ved at skabe dybere kontakt mellem krop og sind. RAB-godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.

Kontaktinformation:
Jesper Thrane
+45 60 60 74 77
jesper@sayikropsterapi.dk
CVR: 33 27 30 45